Mac Stadskanaal organiseert weer de Pinksterraces

Foto: Ronny (archieffoto)

STADSKANAAL – Op Tweede Pinksterdag organiseert de Mac Stadskanaal de Pinksterraces op Sportpark Noord te Stadskanaal.

In 2013 werd de nieuwe motorbaan geopend. De baan bewees zijn kwaliteiten, zo waren er geweldige races met vooral close racing mede door de snelle ”schuine” bochten. Na de races in 2013 werden door Avitec (destijds Firma Hoornstra) uit Nieuw Buinen de taluds verhoogd. En ook in 2016 werd er aan de publieke zone van de baan gewerkt. Inmiddels is ook de achterzijde van de baan voorzien van verhoogde taluds zodat het publiek, op alle plekken rond de baan, alles volledig kan overzien. De verplaatste verlichting biedt mogelijkheden om races bij kunstlicht te organiseren.

Tweede Pinksterdag komen internationale coureurs uit Europa maar ook de talentvolle top coureurs uit de omgeving zowel in de Internationale Special als ook de Zijspanklasse aan de start. Natuurlijk ontbreekt ook de ”kraamkamer” Jeugd special klasse 125cc niet. Daarnaast is het al enkele jaren mogelijk om als baansportfan je kunsten te vertonen voor groot publiek in de Mingelmouse klasse. Wie heeft hier als motorsporter nog nooit van gedroomd… het kan nu!

Trainingen vanaf 10.00 uur, aanvang wedstrijden om 13.00 uur.

Bron: MAC Stadskanaal

Tweede Pinksterdag komen internationale coureurs uit Europa maar ook de talentvolle top coureurs uit de omgeving zowel in de Internationale Special als ook de Zijspanklasse aan de start. Natuurlijk ontbreekt ook de ”kraamkamer” Jeugd special klasse 125cc niet. Daarnaast is het al enkele jaren mogelijk om als baansportfan je kunsten te vertonen voor groot publiek in de Mingelmouse klasse. Wie heeft hier als motorsporter nog nooit van gedroomd… het kan nu!De Radio Continu Pinksterraces zijn natuurlijk ook te volgen op FacebookGoogle+Linkedin en Twitter.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.