Podcast: Een eeuw Metting in Bellingwolde 

Eigen foto

STUDIO RTV WESTERWOLDE – Vanmiddag nam Bart Kruizinga, samen met Jan Metting, een podcast over 100 jaar Metting in Bellingwolde op.

Het bedrijf van Metting in Bellingwolde bestaat 1 juni a.s. 100 jaar. Alle reden om hier uitgebreid bij stil te staan. Naast een actiebereidheid en een feestelijke open dag op zaterdag 3 juni a.s. Kwam ook het idee op om het verhaal van Jan Metting, de derde generatie in het bedrijf, via een podcast vast te leggen. Dat gebeurde vanmiddag in de studio van Radio Westerwolde waar Bart Kruizinga als interviewer de podcast op nam, samen met Oscar Bolsenbroek die de techniek verzorgde.

Binnenkort is de podcast te beluisteren via de socials van Radio Westerwolde/ Groningen1.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.