Vrienden organiseren toertocht als eerbetoon aan omgekomen Anne

Foto: Hemmo Kuiper

GASSELTERNIJVEEN – Vanavond werd als eerbetoon aan Anne, een omgekomen inwoner van de gemeente Aa en Hunze, een toertocht georganiseerd.

Bij een ongeval op een bospad langs de IR WIC van Veelenweg in Gasselternijveen kwam vorige week donderdag Anne, een 28 jarige inwoner van de gemeente Aa en Hunze, om het leven. Hij zat op een quad die tegen een boom botste. Een tweede persoon raakte gewond.

Vanavond werd als eerbetoon een toertocht voor het slachtoffer gehouden. De start was op de parkeerplaats bij de Praxis in Stadskanaal. Meer dan 300 personen hadden zich aangemeld om mee te rijden in de stoet, die door de politie in goede banen werd geleid. De bus van de broer van Anne reed vooraan.

De stoet stopte bij de plaats van het ongeval. Daar werd veel lawaai gemaakt en werden bloemen gelegd.

Foto’s: Hemmo Kuiper en Ronny RegioEvents (tevens video)

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.