Jasper presenteert artiesten voor de Nierstichting

Foto ingezonden door Jasper Schepers

MUSSELKANAAL – Op 17 juni wordt in Sporthal De Veenhorst een benefietavond voor de Nierstichting georganiseerd. Hieraan werken diverse artiesten mee.

Jasper kreeg de afgelopen jaren vele aanvragen om iets te organiseren voor de Nierstichting. Afgelopen jaar kwam hij in gesprek met een buurtbewoonster Desiree uit zijn dorp. Zij opperde het idee om een benefietconcert te gaan organiseren, samen met Jasper. In 2017 werd er ook al een zeer geslaagd benefietconcert georganiseerd  in De Gelegenheid in Musselkanaal.

Op 17 juni aanstaande wordt er met diverse artiesten uit “Stad en Ommeland” in Sporthal De Veenhorst een gezellige muziekavond georganiseerd voor het goede doel De Nierstichting.  Alle artiesten reizen naar Musselkanaal voor Jasper en alle andere nierpatiënten in Nederland.

Meer informatie kun je vinden op de Facebook en Instagram pagina van Jasper in actie voor de Nierstichting en op onderstaande flyer.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.