Pagefestival heeft programmering rond

Foto: Jos Hensens

STADSKANAAL – De programmering van het Pagefestival is rond. Het Pagefestival vindt plaats van vrijdag 16 tot en met zondag 18 juni in het Pagedal in Stadskanaal.

Op vrijdag – de enige dag van het driedaagse festival waarvoor entree betaald moet worden – zijn de headliners Bökkers en Drukwerk. Verder spelen Skroetbalg, Druiprek en Never Been to Berlin. Op zaterdag kan het publiek er genieten van onder meer The Kik. Ook komen De Kraaien op herhaling en speelt Prof. Nomad – inmiddels een oude bekende van het festival – een ABBA-tribute. Verder zijn er optredens van Fred Goverde, StAD, Bezerk en het Duitse Apollo Circus. Prof. Nomad is op de afsluitende zondag nogmaals van de partij, deze keer met een Tribute to David Bowie. Overige headliners van de zondag zijn Acid Tongue uit Seattle (VS) en Ralph de Jong. Verder zijn er optredens van onder meer Baardvader, Joost Dijkema, Moan en Rocket Chair.

Verder is er een straattheater programma met Boat op zaterdag en Moda Domo op zondag. Er zijn vele activiteiten voor de jongsten, waaronder djembee workshops van Lenard Davers (drummer van Girls Girls Girls) en fiets je eigen schilderij. Het Groninger Museum is zaterdag en zondag aanwezig met de Museum Tour.

Het festival vindt plaats op vrijdag 16 juni van 19.00 tot 1.00 uur, zaterdag 17 juni van 1.00 uur tot middernacht en zondag 18 juni van 13.30 tot 22.00 uur. Op deze site is ook meer informatie te vinden over het complete programma.

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.