Dameselftal JVV kampioen

Foto: Altjo Wubbema

JIPSINGBOERTANGE – Sinds 5 jaar heeft JVV uit Jipsingboertange een vrouwenteam 7 tegen 7. Al even lang spelen zij één keer per maand in een competitie en gisterenavond werd JVV VR18+ 1 voor het eerst kampioen!

Dit seizoen werd geen wedstrijd verloren en speelden de vrouwen de laatste competitieronde thuis in Jipsingboertange. De wedstrijden van afgelopen vrijdag liepen ook weer goed voor JVV VR18+ 1. Er werd weer geen wedstrijd verloren.

JVV won de eerste wedstrijd tegen SJO ZVC’14 4 – 0. De tweede wedstrijd werd onbeslist tegen de vrouwen van Musselkanaal. 0 – 0. De laatste wedstrijd van de avond en van dit seizoen werd
ook winnend afgesloten. Tegenstander Stadskanaal verloor met 1 – 0 en hiermee was het kampioenschap definitief een feit voor de vrouwen van JVV VR18+ 1

Het feest in Jipsingboertange was groot: voor het eerst zijn de vrouwen kampioen, een geweldige prestatie dat werd beloond met een kampioenselftal foto, samen met hoofdsponsor van de vrouwen van JVV: Johan Schuitema. Hierna mochten de vrouwen op de kampioenskar voor een rondrit door Jipsingboertange en Sellingen.

Na afloop was het nog lang gezellig in de kantine van JVV.

Ingezonden

Foto’s: Altjo Wubbema

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.