Man belandt met elektrische driewielfiets in een sloot

Foto: Ronny, 112 Regioflits

STADSKANAAL – Vanavond is een man met zijn elektrische driewielfiets in een sloot beland.

Na een dagje vissen belandde een man vanavond rond kwart voor zes met zijn elektrische driewielfiets in de sloot langs het fietspad van de Nautilusweg in het Pagedal in Stadskanaal. Hij wist zelf de hulpdiensten te bellen. Politie, ambulance en brandweer Stadskanaal kwamen ter plaats.

De man werd met behulp van een ladder door de brandweer op het droge geholpen. Hij was goed aanspreekbaar. De man werd na controle in een ambulance door de politie thuisgebracht. Ook zijn fiets en visspullen werden bij zijn woning afgeleverd.

Bron en foto: Ronny 112 Regioflits

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.