Volle programma dag 3 van Amazing Grace Festival op de Sikkenberg

Foto: Geert Smit

Onstwedde – Volle programma dag 3 van Amazing Grace Festival op de Sikkenberg

Zondag werd een vol programma afgewerkt op het Amazing Grace Festival op de Sikkenberg in Onstwedde.
Veel bezoekers melden zich zondagmorgen op tijd op het evenemententerrein van de Sikkenberg voor de Gezinsdienst met evangelist Peter Hazenoot en United4One en de Amazing Grace-huisband.
Een mooie ochtenddienst met een mooie toespraak en veel samenzanzang.
“s Middags was er een djembé-workshop door Djembé Défi waar niet alleen de kinderen van genoten maar ook enkele ouderen en de toeschouwers.
Op het hoofdveld was een mooi mini-concert van Aron Veninga & band, zij brachten een mooie mix van zelfgeschreven luisterliedjes en bekende liederen die door de aanwezigen uit volle borst werden meegezongen.
Voor de kinderen was er nog het “Kindertheater Knettergek”, ademloos luisterden de kinderen naar de verhalen en zongen en speelden met de Matthijs Hoornaar, Na 14 jaar fulltime in het basisonderwijs te hebben gewerkt, gaat Matthijs vanaf het schooljaar 2023/2024 parttime werken in het onderwijs om zo voorstellingen te kunnen geven op basisscholen en meer tijd heeft om alles te regelen en nieuwe voorstellingen te maken voor Kindertheater Knettergek.
Veel mensen kwamen ’s avonds naar een prachtige concert Gospel Boulevard, hét Black Gospelkoor van Nederland, die de toeschouwers meenamen op een tour van bekenden en minder bekende black gospelliederen.
Maandagmorgen is er om 11.00 uur nog een concert van “Sela” een bekend koor in kerkelijk Nederland.
Voor de vroege vogels is er nog de mogelijkheid de dagopening met Peter Hazenoot mee te maken, deze begint om 9.30 uur.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.