BIG CHURCH DAY in Buunermond

NIEUW BUINEN – BIG CHURCH DAY in Buunermond

Aanstaande zondag 4 Juni  is het BIG CHURCH DAY in Nieuw Buinen.
In het kader van Nieuw Buinen 200 jaar organiseren de PKN Gemeente en de Baptisten Gemeente uit Nieuw Buinen een BIG CHURCH DAY.
Van 9.30 uur tot 16.00 uur is er op het grasveld achter de Noorderbreedte, voor sporthal de Splitting, een vol programma.
Om 9.30 uur beginnen de activiteiten met een bakje koffie, gevolgd door een gezamenlijke dienst van beide gemeentes. Sprekers zijn: Lammert van der Weide, Gerrit van Valen en Cristian Tan.
Muzikale medewerking is er van Insight Worship, Metanoya, True Desire Vocalband, Gospelkoor Dabar en Gospel4 You.
U / jij mag ook gerust je eigen stoel meenemen.
Daarnaast is er voor alle kinderen een kinderprogramma, verzorgd door de “Doedagen” werkgroep.
Er is o.a. een grote Jengatoren, spijkerbroek hangen, pittenzak gooien, doel schieten en een zenuwspiraal.

Op de Big Churg Day is ook de Voedselbank aanwezig met een stand, waar ze als dank voor het 200 jarig bestaan van Nieuw Buinen graag de felicitaties willen ontvangen.
Natuurlijk neemt u dan een cadeau mee. Een jarige krijgt cadeautjes en daarom vragen zij een iets mee te nemen voor de Voedselbank waarmm ze de mensen uit Nieuw Buinen mee kunnen helpen.
U zou b.v. een blik/pot groenten, koffie,  melk (houdbaar), chocolademelk,  nlik/pak soep, appelmoes, bami/nasi kruiden, koffiemelk, broodbeleg (jam/hagelslag chocoladepasta o.i.d).

Zij schrijven: Wat zou het fijn zijn wanneer wij dit cadeau kunnen delen met de mensen die het minder goed gaat en gebruik maken van de Voedselbank in Nieuw Buinen.         


Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.