Gamen met de Groningse bibliotheken

Foto: Biblionet


STADSKANAAL – Dinsdag 13 juni kan er weer volop worden gegamed met de Bibliotheek. Zo schuift voormalig esporter Koen Schobbers aan in De Gameshow én kunnen jongeren gamen in het GameCafé van Bibliotheek Stadskanaal.


Elke tweede dinsdag van de maand organiseren de Groningse bibliotheken en Impacter Stadskanaal een gameavond voor en door jongeren. Online én in Bibliotheek Stadskanaal kan er deze avond volop gegamed worden.
Gameprogramma op YouTube
De Gameshow is een maandelijks gameprogramma op YouTube voor én door jongeren. Dinsdag 13 juni kan je in de Gameshow kijken naar een nieuwe gamebattle, de grappigste gamebugs én bespreken we de nieuwste releases. En dat is niet alles… want dinsdag 13 juni schuift Koen Schobbers aan. Schobbers was in 2017 de eerste Nederlandse professionele gamer met een topsportstatus. Tijdens De Gameshow laat Koen zien hoe goed hij nog altijd is in Rocket League. Kijk naar de Gameshow en schakel dinsdag 13 juni om 18.00 uur in op youtube.com/bieblab.


Gamen in het GameCafé
Ben je 13 jaar en ouder én wil je samen gamen? Kom dinsdag 13 juni van 19.00 – 21.30 uur naar het GameCafé in Bibliotheek Stadskanaal. Je mag je eigen gamelaptop meenemen, maar er staan ook verschillende consoles en laptops voor je klaar. Zo kan je onder andere gamen in virtual reality. Kijk voor meer informatie en hoe je je kan aanmelden op bieblab.nl.

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.