Darters Dartvereniging ’t Lange End Stadskanaal Noord gepromoveerd naar de tweede divisie

Eigen foto

STADSKANAAL – Darters van Dartvereniging ’t Lange End Stadskanaal Noord zijn gepromoveerd naar de tweede divisie.


Afgelopen zondag vond een spannende afsluiting van het dart seizoen plaats. In een alles beslissende laatste wedstrijddag met drie dartverenigingen was er plek voor één team in de tweede divisie van DOGD (Darts organisatie Groningen Drenthe).


Elk team speelde vier single wedstrijden, 2 koppelwedstrijden en 1 bierranking wedstrijd. Tijdens de bierranking, de laatste wedstrijd, stond het op basis van de vorige wedstrijden nog gelijk in de strijd om promotie. Dartvereniging ’t Lange end kon tijdens deze wedstrijd aan ’t Langste end trekken en is gepromoveerd naar de tweede divisie.

Namen van deze toppers zijn van links naar rechts : Mark Meems , Gerard Posthumus , Dennie Honebecke, Gertjan van Wattum en Esmee Moesker.

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.