Naaiatelier Vlagtwedde doet zaterdag mee aan de wereldwijde ‘Knit in Public Day’

Foto: Naaiatelier Vlagtwedde

VLAGTWEDDE – Op zaterdag 10 juni a.s. is het weer ‘Knit in Public Day’ Op deze dag gaan haak- en brei- liefhebbers van over de hele wereld naar buiten!

Ook dit jaar kan je bij Naaiatelier Vlagtwedde deelnemen aan deze feestelijke dag. Tussen 10.00 en 17.00 uur kan je aanschuiven op ons gezellige terras. Onder het genot van een kopje koffie of thee kan je inspiratie opdoen, tips en trucs delen, nieuwe technieken uitproberen, maar vooral handwerken. Voor de deelnemers hebben wij een leuke goodiebag (op=op)

Heb je zelf niets meer op de pen staan? Wij bieden verschillende leuke (gratis) workshops. Bent je jong of iets ouder, beginner of ervaren handwerkster, wij hopen je te mogen verwelkomen op ons terras!

Toegang gratis, aanmelden niet nodig.

Voor meer info:

Facebook.com/ateliervlagtwedde

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.