Bootcamp Fight in Westerwolde

Foto ingezonden door Eddy Eelsing

JIPSINGBOERTANGE – Wordzelfverzekerd geeft vanaf nu ook Bootcamp Fight in Jipsingboertange.


Vind jij het leuk om te sporten in de buitenlucht? En vind jij het leuk om te leren boksen, zonder dat je tegen elkaar gaat boksen? Dan is Bootcamp Fight echt iets voor jou!

Tijdens de Bootcamp ben je bezig met het trainen op kracht en uithoudingsvermogen waardoor je conditie snel zal verbeteren. Tevens leer je nog bokstechnieken ook! Tijdens de les maak je gebruik van elkaars bokshandschoenen en zal je dus niet gaat boksen op het lichaam of het gezicht. Behalve boksen zullen er ook fitnessoefeningen aan te pas komen. Denk bijvoorbeeld aan push-ups, squats of sit-ups enz

Dus houd jij van boksen en een pittige workout waarbij je fitter word? Dan is Bootcamp Fight zeker iets voor jou! De les wordt twee keer per week gegeven op de dinsdag en donderdagavond van 18:30 tot 19:30 uur bij dorpshuis Ons Hoes
Jipsingboertangerweg 115
9551 TP Sellingen

Kijk voor meer informatie op www.wordzelfverzekerd.nl.

Ingezonden door Eddy Eelsing
Wordzelfverzekerd

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.