Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland

Foto: Catharina Glazenburg

DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek. Was u getuige van een van deze zaken, neem dan contact op met de politie.

Papenburg

Tussen dinsdag 22.30 en woensdag 00.30 is bij een bedrijf aan de Tauschläger Straße in Papenburg ingebroken. De daders gingen er met elektrisch tuingereedschap ter waarde van meerdere duizenden euro’s vandoor.

Gisteren is tussen 18.15 en 18.25 uur op een parkeerplaats aan de Umländerwiek links in Papenburg een grijze Mercedes aangereden. De schade bedraagt 200 euro.

Meppen

Tussen dinsdag 21.00 en woensdag 18.00 is bij een woning aan de Esterfelder Stiege in Meppen een poging tot inbraak gedaan. De daders probeerden met geweld de woning binnen te komen. Ze zijn er zonder buit vandoor gegaan. De aangerichte schade bedraagt 500 euro.

Dinsdag is op een parkeerplaats aan de Obergerichtsstraße in Meppen een grijze VW Golf beschadigd. Dit gebeurde tussen 7.40 en 12.00 uur. De schade wordt op 500 euro geschat.

Op 3 juni is tussen 11.00 en 11.50 uur in een parkeergarage aan de Am Neunen Markt in Meppen een grijze VW Tiguan aangereden. Over de hoogte van de schade is niets bekend.

Haren

Gistermorgen is tussen 9.55 en 10.45 uur op een parkeerplaats aan de Nordstraße in Haren een zwart/witte Smart beschadigd. De schade bedraagt 400 euro.

Was u getuige van een van bovenstaande zaken, neem dan contact op met de politie

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.