Zomermarkt in Kloosterheerd Ter Apel

Foto: Catharina Glazenburg

TER APEL – Kom op woensdag 14 juni naar woonservicecentrum Kloosterheerd voor een gezellige zomermarkt! Er zijn standjes met heerlijke lekkernijen, leuke cadeauartikelen, verlotingen met mooie prijzen en er is een optreden van Monica en Manita.


De zomermarkt begint om 15.00 uur en duurt tot ongeveer 18.00 uur. Voor een hapje en een drankje kunt u terecht in het wijkrestaurant van Kloosterheerd. Vrijwilligers zorgen daar voor heerlijke snacks en drankjes. Ook zijn er leuke prijzen zijn te winnen met het ‘Rad van Avontuur’.

Iedereen is welkom, de entree is gratis.


Over Zorggroep Meander

Woonservicecentrum Kloosterheerd is onderdeel van Zorggroep Meander. Wij werken elke dag samen aan de best mogelijke zorg, met aandacht voor leefplezier en het behoud van eigen regie. U kunt bij Zorggroep Meander terecht voor thuiszorg, wonen, revalidatie en behandelingen.

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.