Deelnemers avondvierdaagse Winschoten feestelijk onthaald

Foto: Anita Meis

WINSCHOTEN – Vanavond werden de deelnemers van de avondvierdaagse Winschoten feestelijk onthaald.

Deze week werd voor de 75ste keer de avondvierdaagse in Winschoten gehouden. Dit werd voor de 55ste keer georganiseerd door Speeltuinvereniging Bovenburen. Daarvoor organiseerde de Harmonie 20 jaar de vierdaagse. Deelnemers konden kiezen uit routes van 5, 10 en 15 kilometer.

Vanavond ontvingen deelnemers een erkenning van hun inspanningen: de felbegeerde medaille. Daarna volgde onder begeleiding van meerdere streetbands en muziekkorpsen de feestelijke intocht. De duizenden deelnemers werden, bedolven onder bloemen, snoep en cadeautjes op het bordes van het gemeentehuis toegezwaaid door onder anderen burgemeester Cora Yfke Sikkema.

Foto’s: Anita Meis

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.