Barrels onderweg naar Bulgarije

Foto: Mazzelmoaze

WINSCHOTEN – Gisteren zijn vanaf het bedrijventerrein Posttil in Winschoten 138 barrels vertrokken voor een reis naar Bulgarije. Ook deze Barrel Challenge wordt weer georganiseerd door Zweep Events.

Vanuit Winschoten vertrokken gistermorgen met veel getoeter en kabaal 138 barrels richting de grens. Ze doen mee aan de Barrel Challenge Zomereditie; een rit naar Bulgarije, vol met de meest schitterende omgevingen en bergpassen tijdens de aller gekste, meest grensverleggende, meest fantastische tour door Europa. Negen dagen lang raggen ze door Europa en daarbuiten in een oud barrel. Over steile hellingen en bergpaden en prachtige zomerlandschappen. Genieten van mooie uitzichten en in de avond gezellig bij de BBQ, even bijkomen en uitrusten voor de volgende dag.

Tijdens de Barrel Challenge krijgen de deelnemers diverse opdrachten, oftewel ‘Challenges’. Deze reeks van knotsgekke opdrachten leveren punten op. Zo maken ze kans om de enige echte ‘The BarrelChamp’ te worden!

De Barrels mogen niet jonger zijn dan 2002, de prijs maakt niet uit, als het maar een barrel is. De auto mag gepimpt zijn; hoe excentrieker en gekker de constructie des te spectaculairder.

Dit alles wordt weer georganiseerd door Zweep Events.

De landen waar ze doorrijden zijn: Nederland, Duitsland, Tsjechië, Hongarije, Servië, Bulgarije, Noord Macedonië, Kosovo, Montenegro, Bosnië, Kroatië en weer terug Slovenië Oostenrijk en Duitsland.

Foto’s en video: Mazzelmoaze

Klik HIER voor meer foto’s

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.