PreZero Grunnens Alternatief op 9 juli

Foto: Jan Glazenburg

OLDAMBT, WESTERWOLDE – Zondag 9 juli organiseert TFC Toer’80 uit Bellingwolde opnieuw de bekende wielerfietstocht door de polders van Oldambt en het schitterende Westerwolde voor alle wielrenners, binnen en buiten de regio. NTFU heeft deze fietsttocht vorige jaar beoordeeld met 4 sterren: extra goed geregeld!

Met zielsverwanten in een groep óf heerlijk rustig alleen. Fietsen om de wind te voelen. Twee afstanden: 80 of 120 kilometer. Vertrektijd vanaf 8:30 uur. Vertrek is vanaf Eextahal in Scheemda.

Uitgepijlde tocht
De uitgepijlde tocht is opgenomen in de NTFU jaarkalender en werkt met voor-en daginschrijvingen. De vereniging conformeert zich aan de richtlijnen van de NTFU inzake organisatie van tochten. De toertocht wordt sinds 1996 georganiseerd en gaat door het schitterende Westerwolde en de uitgestrekte polders van het Oldambt.

Bij de finish kan men nagenieten onder het genot van eten en drinken in de kantine van Eextahal in Scheemda.

Ga naar de inschrijfpagina van Fietssport


Fietstoerclub FTC Toer’80 uit Bellingwolde heeft 150 leden en bestaat vanaf 1980. De vereniging heeft 4 groepen verdeeld over snelheid en afstand en fietst 3 x per week in de zomer op de racefiets en in de winter op de ATB/ Mountainbike of racefiets.

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.