Verrassingsfeest voor Grietje Immenga (video-update)

Foto: Fred Stötefalk

OUDE PEKELA – Afgelopen vrijdag was de laatste werkdag van Grietje Immenga in gezondheidscentrum Het Dokhuis in Oude Pekela. Grietje gaat met pensioen.


Grietje is ongeveer 23 jaar werkzaam geweest als schoonmaakster van de huisartsenpraktijk van dokter Zevenhuizen en later van die van dokter Savenije. Met de komst van Gezondheidscentrum Het Dokhuis werd de schoonmaak van het hele gezondheidscentrum uitbesteed aan schoonmaakbedrijf EWGS uit Winschoten.

Grietje kwam in 2016 in dienst van EWGS, evenals haar collega Gea Haan. Grietje bleef daarmee verbonden aan de schoonmaak van de huisartsenpraktijk Het Dokhuis, maar sindsdien ook van de apotheek, Fyzigo, Certe en Oosterlengte. Gea en Grietje zijn sinds 7 jaar een onafscheidelijk team en beide alom gerespecteerd door de medewerkers van Het Dokhuis.


Met stille trom vertrekken was dan ook geen optie en dus werd alles uit de kast gehaald om een verrassingsfeest te organiseren in de tuin van Het Dokhuis. Waar Grietje dacht dat ze gewoon aan het werk ging barstte het feest los toen ze nietsvermoedend op haar fiets de tuin binnenkwam. Naast de collega’s van Het Dokhuis was ook haar familie aanwezig.

Grietje kreeg van haar collega’s onder meer een persoonlijk memory spel gemaakt met foto’s van collega’s en van diverse situaties gerelateerd aan haar werkzaamheden in Het Dokhuis. De BBQ werd verzorgd door Slagerij Huizing en de muziek door Dj Nick de Groot. Het werd een geslaagd afscheidsfeest waar naar we hopen Grietje nog lang van nageniet.

Ingezonden door Alex Ottens

Foto’s: Fred Stötefalk

Video: Alex Ottens

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.