Anneke Wever en Frouktje Kiel 25 jaar juf 

Foto ingezonden door Jenny van Oosten

ONSTWEDDE – Donderdag 13 juli was het groot feest op CBS De Rank in Onstwedde: Anneke Wever en Frouktje Kiel vierden hun 25-jarig jubileum!

Nadat de juffen in een open jeep bij school waren aangekomen, betraden ze door de kleurrijke erehaag de school. Daar hebben ze, samen met alle kinderen, gekeken naar de voorstelling van ‘Circus op School’. Vervolgens zijn alle groepen zelf hun act gaan instuderen.

Tussendoor kwamen ouders/verzorgers warme pannenkoeken brengen en ’s middags mochten ouders/verzorgers en andere belangstellenden de voorstelling die de kinderen ingestudeerd hadden, komen bekijken. Het was een prachtige dag, een fantastisch mooi feest met elkaar! 

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.