Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland

Foto: Catharina Glazenburg

DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek. Was u getuige van een van deze zaken, neem dan contact op met de politie.

Lathen

Gisteren is tussen 15.50 en 1+.35 uur op de parkeerplaats van een supermarkt aan de “Große Straße” in Lathen een witte Volkswagen Tiguan aangereden. De wagen heeft voor 500 euro schade aan de passagierszijde. De veroorzaker reed mogelijk in een blauwe personenauto. De politie is naar hem/haar op zoek.

Tussen donderdag 12.15 en vrijdag 7.00 uur is bij een bouwplaats aan de Burgstraße in Lathen bij een bouwcontainer ingebroken. Er werd 30 meter krachtstroomkabel en een krachtstroomstekker gestolen. De schade bedraagt 350 euro.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.