Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland

Foto: Catharina Glazenburg

DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek. Was u getuige van een van deze zaken, neem dan contact op met de politie.

Papenburg

Tussen 27 juli 16.30 en 28 juli 10.30 uur is aan de Gartenstraße, ter hoogte van de afslag naar de “Am Vosseberg”, een elektriciteitskast beschadigd. De schade bedraagt 700 euro. De politie is op zoek naar de veroorzaker.

Meppen

Vanmiddag is de brandweer om 12.20 uur uitgerukt voor een woningbrand aan de Fasanenstraße in Meppen. Daar bleek verpakkingsmateriaal, wat zich nog in een oven bevond, vlam te hebben gevat. De brand werd door de buren ontdekt. De brandweer had het vuur snel onder controle. De 86 jarige bewoonster is ter observatie naar een ziekenhuis gebracht.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.