Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland

Foto: Catharina Glazenburg

DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek. Was u getuige van een van deze zaken, neem dan contact op met de politie.

Haren

In de nacht van donderdag op vrijdag is bij een verkoophuisje bij het vakantiepark aan de Schlossallee in Haren een poging tot inbraak gedaan. De daders hebben een raam beschadigd, maar slaagden er niet in binnen te komen. Diezelfde nacht werd ook bij een verkoop ruimte aan de Dankern ingebroken. Het is niet bekend of er iets is gestolen.

Papenburg

Op de parkeerplaats van een supermarkt aan de Deverweg is donderdag tussen 10.00 en 18.00 uur een rode Peugeot 208 aangereden. De veroorzaker is onbekend. De schade bedraagt 500 euro.

Meppen

De politie is op zoek naar de eigenaar van de fiets op onderstaande foto. De fiets van het merk “KS Cycling”, model “Swan” is gisteren aan de Bokeloher Straße veilig gesteld. Volgens omwonenden stond de fiets er al meerdere dagen. De eigenaar kan zich bij het politiebureau van Meppen melden.

Foto: Politie Meppen

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.