Muizenverkoop voor de Cliniclowns loopt als een trein

Foto: Bé Eelsing

RTV WESTERWOLDE – De verkoop van de muizen voor de Cliniclowns loopt als een trein.

Honderden muizen zijn bij RTV Westerwolde al over de toonbank gegaan. Ze kosten een tientje en de opbrengst is bestemd voor de cliniclowns. De muizen, die de naam Toet hebben gekregen, zijn er in drie kleuren: beige, lichtbruin en grijs. Ze zijn heel zacht en er zitten geen losse onderdeeltjes aan.

Ze worden tijdens de braderie vanmiddag vanuit een kraam bij de pop-up studio aan de P Rinsemastraat verkocht. Ook kunt u een kijkje nemen in deze studio en daar een plaatje aanvragen of een gift in de collectebus doen en een rode clownsneus scoren. Al het geld gaat naar de cliniclowns.

De kraam staat er tot acht uur vanavond. Rond die tijd wordt ook de voorlopige opbrengst bekend gemaakt.

Foto’s: Bé Eelsing en RTV Westerwolde

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.