Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland

Foto: Catharina Glazenburg

DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek. Was u getuige van een van deze zaken, neem dan contact op met de politie.

Papenburg

Gistermiddag is tussen 14.00 en 17.30 uur op de parkeerplaats van Tedi aan de Friederikenstraße een VW Touareg aangereden. De dader is er, zonder zich om de schade van 1.000 euro te bekommeren, vandoor gegaan.

Om 13.35 uur vanmiddag zijn op het voetpad langs de Mittellandkanal links in Papenburg twee fietsers tegen elkaar gebotst. Hierbij raakte een 15 jarige jongen lichtgewond. De andere betrokkene is na een kort gesprek in de richting van Erste Wiek links doorgefietst. De politie verzoekt hem en eventuele getuigen contact op te nemen.

Haren

Gistermiddag is tussen 15.00 en 17.00 uur aan de Hafenstraße in Haren een geparkeerde Ford Focus aangereden. Hierdoor ontstond schade. De veroorzaker is doorgereden.

Sögel

Tussen zaterdag- en zondagochtend is bij een kantoor van een bouwbedrijf aan de Bahnhofstraße in Sögel ingebroken. de daders doorzochten de kasten, maar maakten, voor zover men kan nagaan, geen buit. De aangerichte schade bedraagt 150 euro.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.