Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland

Foto: Catharina Glazenburg

DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek. Was u getuige van een van deze zaken, neem dan contact op met de politie.

Meppen

Tussen maandag 19.00 uur en dinsdag 20.25 uur is aan de Grabbestraße een koffer uit een Skoda Fabia gestolen. Het is niet duidelijk hoe de daders toegang tot de auto hebben gekregen. De schade bedraagt 2.000 euro.

Haren

Om 12.45 uur gistermiddag moest een brommerrijdster uitwijken voor een zwarte personenauto die op de Emmelner Straße op de verkeerde weghelft reed. Zij kwam hierbij ten val en raakte lichtgewond. De automobilist is doorgereden. Getuigen worden verzocht de politie van Haren te bellen.

Zondag is tussen 6.30 en 13.00 uur op de parkeerplaats van een bank aan de Kirchstraße een witte Toyota aangereden. De veroorzaker is onbekend.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.