Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland

Foto: Catharina Glazenburg

DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek. Was u getuige van een van deze zaken, neem dan contact op met de politie.

Dersum

Zoals u eerder op deze website kon lezen is op 30 juni om 18.04 uur een steen tegen de voorruit van een camper gegooid. Dit gebeurde vanaf een viaduct over de A31 ter hoogte van Dersum. De beide 61 jarige inzittenden kwamen met de schrik vrij. De politie heeft videobeelden ter beschikking gekregen, waarop mogelijke getuigen van het incident zijn te zien. Op de beelden is een fietsster te zien die rond 18.02 uur richting de brug in de Neuer Weg in Dersum reed. Ook is een fietsend paar te zien, waarvan de man blauw t shirt droeg en voor een vrouw reed. (zie foto’s) De politie verzoekt deze personen contact op te nemen met het bureau in Lingen.

Meppen

Tussen 29 augustus 17.00 uur en 30 augustus 7.00 uur zijn de slagbomen bij de parkeerplaats Nagelshof beschadigd. Over de hoogte van de schade is niets bekend.

Papenburg

Vandaag is tussen 6.00 en 14.35 uur op de parkeerplaats van het Marien Hospital in Papenburg een zwarte Opel Corsa aangereden. De schade wordt op 1.000 euro geschat. De veroorzaker is doorgereden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.