Stoptober komt er weer aan!

Stoppen met roken is hartstikke moeilijk! Team Westerwolde Beweegt wil in samenwerking met Verslavingszorg Noord Nederland jou daar graag bij helpen.

Informatieavond
En daarom organiseren zij voor mensen die zelf graag willen stoppen met roken en daar een steuntje bij in de rug kunnen gebruiken een informatieavond in september. Hier krijg je tips en trucs die jou kunnen helpen om rookvrij en fitter door het leven te gaan. Kom je ook? Meld je dan uiterlijk 13 september aan via j.kamminga@hvdsg.nl van Huis voor de Sport Groningen

Datum: 19 september 2023
Tijdstip: 19.30 – 21.00 uur
Locatie: ’t Kruispunt te Vlagtwedde

De eerste tien aanmeldingen voor de informatieavond ontvangen een goodiebag!

Stoptober is een bewezen succesformule. Met een slagingskans van 70% is het duidelijk dat Stoptober werkt en levens verandert. Als je meedoet, vergroot je je kans met maar liefst 5 keer om voorgoed te stoppen met roken. Stel je voor hoe geweldig het zou zijn om die vrijheid en gezondheid te ervaren en om elke dag vol energie te leven.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.