Auto en vrachtwagen botsen bij Midwolda (Update)

Foto: Ronny (archieffoto)

MIDWOLDA – Op de N362 nabij Midwolda heeft rond 07:40 uur een aanrijding plaatsgevonden tussen een vrachtwagen en een auto.

Op de N362, de Gereweg, botsten vanmorgen een vrachtwagen en een personenauto tegen elkaar. Na de aanrijding botste de personenauto tegen een boom. De bestuurder werd door de brandweer uit de auto bevrijd. Eén persoon raakte gewond. Het slachtoffer is naar een ziekenhuis gebracht. De N362 was tijdens de hulpverlening volledig afgezet.

De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Update

De bestuurder van de betrokken personenauto, een 29-jarige man uit de gemeente Midden -Groningen, is naar het ziekenhuis gebracht. De bestuurder van de betrokken vrachtwagen, een 38-jarige man uit dezelfde gemeente, is niet gewond geraakt.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.