Inbraken bij auto’s Ter Apelkanaal

Foto: Désirée Capelle

TER APELKANAAL – Vannacht is er in verschillende auto’s ingebroken in Ter Apelkanaal en Ter Apel. De daders betreffen twee mannen, beiden op een damesfiets. Agenten zijn vanmorgen met een onderzoek begonnen en hopen uiteraard op uw hulp.

De politie heeft inmiddels acht meldingen van gedupeerden binnen gekregen. Mocht u dit nog niet hebben gedaan en ook ongewenst bezoek hebben gehad, het verzoek om alsnog contact met de politie op te nemen, ook als u niets mist. Uiteraard is de politie op zoek naar getuigen en vooral naar beeldmateriaal.

De daders hebben op de Viaductstraat een deel van de buit (zie foto) weggesmeten of zijn deze verloren. Mocht u dat hebben gezien stelt de politie een telefoontje uiteraard ook op prijs. Van wie deze spullen zijn weten ze nog niet, graag dus ook contact.

De politie is te bereiken via 0900-8844. (Mocht u worden gevraagd naar het zaaksnummer; 2023234315)

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.