Rabo ClubSupport helpt mee doelen realiseren

Foto: Rabobank

REGIO – Leden van de Rabobank kunnen clubs en verenigingen via Rabo ClubSupport weer een steuntje in de rug geven.

Met Rabo ClubSupport investeert de Rabobank al jaren met haar kennis, netwerk en financiële middelen in het club- en verenigingsleven van Nederland. Het zijn de Rabobank-leden die samen beslissen over welke initiatieven uit het club- en verenigingsleven de steun van de bank verdienen.

Iedereen verdient een club. Het is als een 2e huis. Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Kortom: verenigingen zijn onmisbaar. Daarom helpt de Rabobankhen graag met kennis, netwerk en geld om hun ambities te realiseren.

Stichtingen en verenigingen ontvingen een persoonlijke code van Rabobank om zich in te schrijven voor Rabo ClubSupport 2023. Aanmelden kon tot en met 22 augustus. De stemperiode voor Rabobank-leden startte op 4 september en eindigt op 26 september. Op 11 oktober wordt de uitslag bekend gemaakt.

Hoe werkt het

Als u lid bent van de Rabobank, log dan in en klik op service/lidmaatschap/Rabo Clubsupport. Selecteer drie verschillende clubs en klik daarna op stemmen.

Een aantal deelnemende verenigingen en stichtingen vroeg ons om hen te promoten op deze website. Dit zijn tot nu: NUT departement Bellingwolde, v.v. Veelerveen, Hengelaarsclub Ter Apel (voor een mindervaliden vis steiger bij het spoordok Ter Apel) , Dartclub Zwien oet Noorden Wedde, RTV Westerwolde (voor een airco), v.v. Westerwolde, Vereniging van Dorpsbelangen Vlagtwedde, Historische Vereniging Westerwolde, Streekhistorisch Centrum Stadskanaal, Plaatselijk Belang Rhederbrug, zangvereniging DES uit Veelerveen, St. Aktiviteiten Oudeschans

Wilt u dat uw vereniging ook in dit rijtje komt te staan, stuur dan even een mail naar redactie@westerwoldeactueel.nl

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.