Donderdag start het nieuwe badminton seizoen in Ter Apel

Foto ingezonden door Bert-jan Bouwman Secretaris BC Pegasus

TER APEL – BC Pegasus start donderdag 7 september aan hun nieuwe badminton seizoen.

Het gaat de laatste jaren goed met de badmintonclub uit Ter Apel. Veel nieuwe leden hebben de club de laatste jaren weten te vinden. Het gaat zelfs zo goed dat de club moest uitbreiden en heeft vanaf komend seizoen de gehele sporthal in Ter Apel tot hun beschikking op de donderdag van 20:00 tot 22:00 uur.

De recreatieve vereniging Pegasus gaat er alles aan doen om er weer een sportief en bijzonder seizoen van te maken. Bijzonder, omdat de club binnenkort hun 50-jarig jubileum gaat vieren. Iedereen die geïnteresseerd is in de badmintonsport en 16 jaar of ouder is, is welkom binnen de club. Of je nu een gevorderde speler bent of juist een beginnend speler, het maakt niet uit.

Voor meer informatie kunt u onze nieuwe website raadplegen: bc-pegasusterapel.nl of telefonisch via de voorzitter Hein Voss 0646351763. 

Ingezonden door Bert-jan Bouwman

Secretaris BC Pegasus

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.