Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland

Foto: Catharina Glazenburg

DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek. Was u getuige van een van deze zaken, neem dan contact op met de politie.

Papenburg

Vrijdag is tussen 8.00 en 12.00 uur op een parkeerplaats aan de Deverweg een geparkeerde Ford Focus aangereden. Hierbij raakte een van de buitenspiegels beschadigd. De veroorzaker is onbekend.

Op 28 augustus is tussen 13.30 en 15.15 uur op een parkeerplaats aan de Deverweg iemand tegen een buitenspiegel van een Hyundai i20 gereden. Ook hier ontstond schade en is de veroorzaker ervan doorgereden.

Sögel

Tussen zondag 16.00 en maandag 05.30 uur is bij een bedrijf aan de Diekkämpe van een bedrijfsbus de achterruit ingeslagen. Er is uit de auto gereedschap ter waarde van 3.000 euro gestolen.

Meppen

Tussen zaterdagnacht en zondagmiddag vijf uur is in Meppen het plaatsnaambord van het stadsdeel Rühle gestolen. De politie zoekt hiervan getuigen.

Tussen vrijdag 15.00 en maandag 7.00 uur is bij een opslagloods aan de Lanzstraße ingebroken. Er zijn drie tonnen met koper gestolen. De schade bedraagt 30.000 euro.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.