Lichtweek Wedde start met kleurrijke optocht

Foto: Jacob Musch

WEDDE – Vanavond werd de 64ste Lichtweek in Wedde geopend met een prachtige optocht.

Op deze eerste dag van de 64 ste Lichtweek in Wedde genoot het publiek van een prachtige optocht. Het thema van dit jaar is: Reclame. Alle deelnemers hadden hun best gedaan om het thema zo goed mogelijk uit te beelden; diverse bekende merken kwamen in beeld.

De optocht werd voorafgegaan door Christelijke muziekvereniging Amicitia uit Musselkanaal. Daarna volgden de versierde skelters, de lopers en de wagens. Ook deden diverse oldtimers mee. Aan de Hoofdweg zorgde muziekvereniging Crescendo voor een vrolijke noot.

Na de optocht opende wethouder Giny Luth de feestweek. Na de officiële opening werden de prijzen uitgereikt in de categorieën: Kinderen en Wagens en verzorgden leden van Ultimate Dance uit Winschoten een wervelend optreden.

Klik HIER voor het programma van deze week.

Foto’s: Jacob Musch

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.