Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland

Foto: Catharina Glazenburg

DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek. Was u getuige van een van deze zaken, neem dan contact op met de politie.

Haren

Bij een ongeval op de B408 bij de grensovergang Ter Apel zijn gisteravond rond elf uur drie personen gewond geraakt. Een 25 jarige bestuurder van een Alfa Romeo zag, toen hij vanaf de A31 de B408 opreed, de VW van een 20 jarige man over het hoofd. Bij de daaropvolgende aanrijding raakten drie personen levensgevaarlijk gewond. De bestuurder van de VW en een 17 jarige passagier in de Alfa Romeo zijn per ambulances naar ziekenhuizen vervoerd. De bestuurder van de Alfa Romeo is per traumahelikopter naar een ziekenhuis gebracht. De VW is na de aanrijding in brand gevlogen. Het vuur werd door de brandweer van Haren geblust. De totale schade wordt op 56.000 euro geschat. De weg is enige tijd volledig afgesloten geweest.

Papenburg

Vrijdag is tussen 15.50 en 16.15 uur op een parkeerplaats aan de Deverweg een BMW mini aangereden. De veroorzaker is doorgereden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.