Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland

Foto: Catharina Glazenburg

DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek. Was u getuige van een van deze zaken, neem dan contact op met de politie.

Papenburg

Tussen dinsdag 23.00 en woensdag 07.30 uur is bij een bedrijf aan de Tauschläger Straße ingebroken. Er zijn kostbare tuin machines, tuingereedschap en een robotmaaier gestolen. De schade bedraagt 60.000 euro.

Meppen

Op 31 augustus zijn om 9.40 uur op de Lingener Straße twee fietsers tegen elkaar gebotst. Hierbij raakte een persoon gewond en ontstond er schade. Het telefoonnummer dat de veroorzaker achterliet klopt niet. De politie verzoekt getuigen van de aanrijding zich te melden.

Börger

Woensdagmiddag is bij een ongeval om 15.20 uur op de Breddenberger Straße (L32) in Börger een persoon gewond geraakt. Een 29 jarige bestuurder van een VW zag toen hij de L32 wou opdraaien de Toyota van een 64 jarige vrouw over het hoofd. Bij de daaropvolgende aanrijding raakte de vrouw gewond. De schade wordt op 30.000 euro geschat.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.