Wie heeft kater Djowy gezien?

Foto: Ronny

KLEIN ULSDA – Sinds 15 augustus wordt kater Djowy vermist.

Djowy is een kruising MaineCoon. Hij is 12 jaar oud, gecastreerd, gechipt en draagt een grijze Seresto vlooienhalsband. Djowy heeft een scheef koppie en is erg aanhankelijk. De kater wordt sinds 15 augustus vanaf het Molenlaantje in Klein Ulsda vermist.

Volgens een inwoner van Klein Ulsda worden de laatste tijd opvallend veel (ras) katten vermist in deze regio. Ook vanaf de Hoofdweg in Bellingwolde wordt de wit/grijze poes Izzy vermist. Izzy is een Britse Korthaar van 11 jaar oud. Vanaf de Loudijk in Blijham is de zwart/witte kater Abbey niet meer sinds 22 augustus gezien. Abby is een gecastreerde Britse Langhaar van negen jaar oud.

Lou Lou, de 9 maanden oude MaineCoon uit Winschoten, die sinds 23 augustus was vermist, is weer thuis.

Heeft u een van deze poezen gezien, reageer dan op Facebook Zoek huisdier, zoek eigenaar.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.