Wethouder Wietze Potze legt bij het Dollard College tegel met de tekst ‘Rookvrij’

Foto: Gemeente Westerwolde

BELLINGWOLDE – Bij het Dollard College in Bellingwolde is woensdag een tegel met de tekst ‘Rookvrij’ gelegd.

Wethouder Wietze Potze legde woensdag bij het Dollard College in Bellingwolde een tegel met de tekst ‘Rookvrij’. De van de campagne “Rookvrije Generatie” tegels zijn een initiatief van de Hartstichting, het Longfonds en KWF, om gezamenlijk naar een rookvrije generatie toe te werken. Alle schoolpleinen in Westerwolde zijn nu voorzien en zichtbaar rookvrij. De gemeente Westerwolde wil samen met maatschappelijke organisaties op weg naar een rookvrije generatie, want kinderen hebben het recht om rookvrij op te groeien!

Foto’s: Gemeente Westerwolde en Reina Stel

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.