Inwoners Bellingwolde genieten van de brunch, aangeboden door Stichting 5 mei

Foto: Stichting 5 mei

BELLINGWOLDE – Stichting 5 mei bood inwoners van Bellingwolde vandaag een brunch aan.

Het is dit jaar vijftig jaar geleden dat Stichting 5 mei werd opgericht. Dat wou de stichting niet ongemerkt voorbij laten gaan. Ooit begonnen ze in 1973 met het organiseren van een bevrijdingsoptocht. In de loop van de jaren zijn daar tal van activiteiten bijgekomen. Dat gaat van de tweejaarlijkse kerstmarkt, de Sinterklaasintocht tot het plaatsen van de verlichtingspalen en bogen.


Omdat wie jarig is trakteert, nodigden ze de inwoners van Bellingwolde uit om vandaag samen met hen te brunchen. Deze openlucht brunch was gratis. Men kon zich hiervoor tot 1 september aanmelden. De brunch werd in de schaduw van de bomen rondom Partycentrum De Meet gehouden. De aanwezigen genoten,onder toepasselijk muziek, van het lekkers dat hen werd aangeboden.

Foto’s: Stichting 5 mei

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.