Dagbesteding ’t Kraaiennust viert eerste lustrum

Foto: Geert Smit (archieffoto)

VLAGTWEDDE – Dagbesteding ’t Kraaiennust viert op 21 en 22 september het vijfjarig bestaan.

Op 21 en 22 september is het feest bij dagbesteding ’t Kraaiennust aan de Kraaikampweg 24 in Vlagtwedde. Tussen 10.00 en 14.30 uur kunt u een kijkje nemen bij de dagbesteding en zien wat de deelnemers zoal doen en maken. U krijgt er een kopje koffie met wat lekkers aangeboden. Tevens is er een verloting.

De deelnemers hebben leuke herfstdecoraties gemaakt. Denk hierbij aan een mussenhotel, egel-, eekhoorn- en uilenhuizen, plantenbakken, gedecoreerde bordjes waaraan een hondenriem kan hangen en, woondecoratie, potterie en diverse tekstborden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.