Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland

Foto: Catharina Glazenburg

DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek. Was u getuige van een van deze zaken, neem dan contact op met de politie.

Meppen

Bij een ongeval op de A31, ter hoogte van Meppen, zijn gisteravond twee personen gewond geraakt. Een 26 jarige bestuurder van een VW reed om 22.10 uur door onbekende oorzaak achterop een Opel. Door de botsing raakten beide auto’s in een slip. De VW sloeg over de kop en kwam liggend op het dak op de linker rijbaan tot stilstand. De 31 jarige bestuurder van de Opel en zijn 34 jarige passagier raakten bij het ongeval lichtgewond. De bestuurder van de VW bleef ongedeerd. Bij de man werd bloedonderzoek gedaan. Hieruit bleek dat hij onder invloed verkeerde van verdovende middelen. De weg is ter hoogte van het ongeval meerdere uren voor bergings- en reinigingswerkzaamheden afgesloten geweest. De schade bedraagt 25.000 euro.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.