Zaterdag 16 september sportmarkt in Blijham

Foto: Bé Eelsing

BLIJHAM – Bij de start van de nationale sportweek organiseren de gezamenlijke sportverenigingen in Blijham een sportmarkt.

Van 14.00 tot 17.00 openen ASVB, Odivia, SVB en VCB hun deuren. De middag start met een sponsorloop, waarbij de jeugdleden geld ophalen voor jeugdsport in Blijham. Geen lid, dan mag je natuurlijk ook meelopen en proberen zoveel mogelijk rondjes te rennen. Aansluitend aan de loop kunnen de kinderen met een stempelkaart bij alle verenigingen de sport uitproberen. Een balletje slaan bij de tennis, voetballen bij ASVB, kennismaken met volleybal bij VCB en gymmen, dansen en turnen bij SVB. Alle activiteiten gedaan? Dan ligt er een leuk presentje klaar. De stempelkaart hebben de kinderen op school gekregen, maar is ook verkrijgbaar op de sportmarkt zelf.

De sportmarkt is niet alleen voor kinderen. Alle vereniging hebben ook een sportaanbod voor volwassenen. Ook daar is meer informatie over te krijgen.

Tot zaterdag 16 september op het sportpark in Blijham. 

ASVB, Odivia, VCB en SVB

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.