Pekelder avond 3 daagse vandaag door Nieuwe Pekela

Foto: Fred Stötefalk

NIEUWE PEKELA – Vanavond startte de 2e avond van de Pekelder avond 3 daagse bij de Spil in Nieuwe Pekela.

De route ging onder andere door het van Boekhovenpark, via de rondweg richting het Heeresmeer (kiosk) waar een verzorgingspunt was ingericht en gesponsord door de Poiesz . Vervolgens ging men een stukje door het bos, om via de Kerklaan en Verlengde Sportlaan weer terug te keren naar de Spil.

Morgen is de laatste dag van deze mooie wandel 3 daagse en dan lopen de wandelaars door Oude Pekela. De organisatie hoopt dat er veel publiek naar de Hugo de Grootstraat komt om de lopers feestelijk binnen te halen.

Ingezonden door Fred Stötefalk

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.