Digitaal inloopspreekuur bibliotheek Finsterwolde van start

Foto: Geert Smit

FINSTERWOLDE – Vanaf september kan iedereen met vragen over de computer, tablet of smartphone terecht bij het digitaal spreekuur in de bibliotheek van Finsterwolde. Vrijwilliger Fred helpt elke maandag van 14.00- 16.00 uur bezoekers met digitale vragen. De hulp is gratis, lid of geen lid van de bibliotheek.

Heb je vragen over je computer, tablet of smartphone? Kom naar het digitaal spreekuur in de bibliotheek van Finsterwolde aan de Hardenberg 7. Vrijwilliger Fred is aanwezig en probeert alle vragen te beantwoorden. Het spreekuur is bedoeld om te helpen bij eenvoudige vragen, het geven van tips en het oplossen van kleine problemen. Wij kunnen onder andere helpen met E-mail, internet, tablet & smartphone, veiligheid, videobellen en whatsApp. Kom gerust langs, aanmelden is niet nodig.

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.