Stichting Bovem verleent met oldtimershow medewerking aan Tocht om de Noord

Foto: Jan Glazenburg

BOURTANGE – Op zaterdag 23 en zondag 24 september 2023 komen de wandelaars van de Tocht om de Noord door Bourtange. Stichting BOVEM, organiseert op deze dagen vanaf 12.00 uur een oldtimershow waar de wandelaars tussen de voertuigen door kunnen lopen.

Wilt u ook met uw oldtimer (auto, vrachtwagen, trekker, motor, fiets) aanwezig zijn dan bent u hierbij uitgenodigd. Deze show is op de Natte Horizon van Bourtange. Ingang is aan de Duitse zijde, voor de eerste brug links (voor de boerderij van de familie Mulder langs)

Wilt u deze wandelaars aanmoedigen voor hun laatste te lopen meters, of gewoon wat oldtimers bekijken dan bent u zeker welkom.

Er worden meer activiteiten door o.a. Plaatselijk Belang, EPB-VKVB (peleton), in Bourtange georganiseerd.  

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.