Hof van Sellingen organiseert Autumn Dreams weekend

Foto: Johan Eitens

SELLINGEN – De heerlijke herfstperiode komt er aan! Om dat te vieren organiseert Hof van Sellingen weer het Autumn Dreams weekend. Op zaterdag 7 en zondag 8 oktober bent u van harte welkom om langs te komen van 11.00 tot 17.00 uur. En droom mee, samen met het team.

De kleuren, geuren en muziek dompelen u onder in de herfst en voeren u mee in uw eigen herfstdroom. U krijgt van ons een drankje, lekkere hapjes en een rondleiding door de winkel. In het Autumn Dreams weekend presenteren wij graag onze Nieuwe Collecties. Bij Gusto di Eize krijgt u lekkere hapjes te proeven, bij bloembinderij Fleurestiek laten we u zien wat u zoal kunt met herfstblad en meer items om een mooi Herfststuk te maken. Op onze woondecoratie afdeling staat natuurlijk de prachtige nieuwe collectie van Riviera Maison en presenteren wij ons nieuwe winter kleding. Natuurlijk staat Grandcafe Jacky’s voor u klaar om u te voorzien van een drankje. U kunt letterlijk en figuurlijk de herfst komen proeven met overheerlijke zelfbereide gerechten Al met al een complete shopping experience.

Ingezonden door Johan Eitens

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.