Woonzorgcentrum Veenkade besteedt met informatiemarkt, proeverij en expositie aandacht aan Wereld Alzheimer Dag

Foto: Willem van der Werf

VEENDAM – Vandaag is het Wereld Alzheimer Dag (WAD). Hét moment om wereldwijd aandacht te vragen voor dementie. Het thema van dit jaar is ‘Samen aan tafel’ en dat gebeurde bij woonzorgcentrum De Veenkade. De middag werd geopend door Wethouder Ans Grimbergen

In de Kajuit bij Woonzorgcentrum Veenkade werd een informatiemarkt gehouden, waarbij verschillende organisaties aanwezig waren. De aanwezigen genoten van een kleine proeverij waaronder de versgebakken cake van Cosis Veendam Woongemeenschap en poffert van de Dagbesteding Veenkade.

Ook was er bij de dagbesteding van de Veenkade een kleine expositie over het eten van ‘Vroeger en nu’.

Foto’s met dank aan Willem van der Werf, Parkstadveendam.nl

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.