Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland

Foto: Catharina Glazenburg

DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek. Was u getuige van een van deze zaken, neem dan contact op met de politie.

Sustrum

Tussen woensdag 16.00 en donderdag 10.0 uur is bij een werkplaats aan de Rütenbrocker Straße ingebroken. Er zijn diverse machines gestolen. De schade bedraagt 5.000 euro.

Meppen

In de nacht van woensdag op donderdag is bij een verenigingsgebouw aan de Dorfstraße in Meppen ingebroken. Het gebouw werd doorzocht. De daders gingen er met contant geld vandoor. De totale schade bedraagt 350 euro.

Weener

Woensdagavond wisselde een 64 jarige inwoner van Norden om 18.20 uur op de A31 ter hoogte van Weener van rijstrook zonder op het achteroprijdende verkeer te letten. Daarbij botste hij tegen de auto van een 23 jarige inwoner van Oldenburg. De betrokkenen bleven ongedeerd. De auto’s raakten beschadigd.

Papenburg

Op 12 september werd ’s morgens om 5.35 uur op de Erste Wiek links in Papenburg een 34 jarige man door drie personen mishandeld. De man, die op zijn fiets onderweg was, werd geschopt en geslagen. Wat daarvan de reden was is niet bekend. De daders zijn in de richting van de Quandsweg gevlucht. Ze droegen donkere kleding. Het slachtoffer raakte lichtgewond. De politie verzoekt getuigen zich te melden.

Tussen 18 september 10.00 en 20 september 11.30 uur is bij een woning aan de Rostocker Straße ingebroken. Het is niet bekend of de daders iets hebben buitgemaakt.

Hüven

In de nacht van dinsdag op woensdag is op een terrein aan de Lahner Straße bij meerdere tractoren ingebroken. Er zijn i-pads en gps systemen gestolen. De schade bedraagt 16.000 euro.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.