Concert Albatros in de Hervormde kerk Onstwedde

Foto: Anita Meis

ONSTWEDDE – De Hervormde Kerk in Onstwedde vormt zaterdag 7 oktober het decor voor een avondvullend concert dat het Groninger Christelijk Mannenkoor Albatros uit Nieuwe Pekela zal gaan geven.

Het koor brengt een gevarieerd programma met een selectie van ruim twintig nummers uit het omvangrijke Albatrosrepertoire, waar onder ook enkele Groningstalige liederen. Dirigent Bouko Tiggelaar en vaste begeleider Gertie Bruin zorgen voor instrumentale intermezzo’s op respectievelijk orgel en accordeon. Het koor brengt ook een aantal solisten uit de eigen gelederen voor het voetlicht. Het programma wordt gepresenteerd door Gerard Brunink.

Het concert wordt georganiseerd door de Orgelcommissie van de Hervormde Gemeente Onstwedde en begint om 20.00 uur. De kerkdeuren worden om 19.30 uur geopend. Toegangskaarten zijn in voorverkoop verkrijgbaar bij Huishoud & Cadeau Heije Wubs en aan de kerkdeur De toegang voor kinderen tot 18 jaar is gratis. Kaarten kunnen ook worden besteld per mail: orgelcommissieonstwedde@gmail.com

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.