Wedde geeft voorsprong weg en speelt gelijk

Foto: Jacob Musch
Foto: Jacob Musch

WEDDE – De v.v. Wedde is het seizoen in de 5e klasse C zondagmiddag begonnen met een 4-4 gelijkspel. Aan het begin van de tweede helft stond het nog 3-1 voor de thuisploeg, maar Kwiek gaf zich niet gewonnen en kwam terug in de wedstrijd.

Wedde begon niet sterk aan de wedstrijd en keek na 20 minuten tegen een 0-1 achterstand aan. Maar dankzij drie doelpunten van Jeroen Huls stond Wedde na 49 minuten spelen met 3-1 voor. Uit een strafschop kwamen de Hoogezandsters op 3-2. Daarna bracht Jeroen Huls zijn totaal van de middag op 4, maar in de slotfase kwam Kwiek toch weer op gelijke hoogte. Voor Kwiek, dat na een jaar afwezigheid weer een standaardelftal kon inschrijven voor de competitie, scoorden Tom Keizer 2 keer en Delano Bos en Livy Chotkan 1 keer.

Kwiek speelt volgende week de eerste thuiswedstrijd, tegen WEO uit Woldendorp. Wedde gaat dan uit naar Farmsum.

Foto’s: Jacob Musch

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.